top of page

Durant la #noFestaMajor L'Empelt presenta el conte "El Situ i les campanes de Sant Llorenç"

El proper dilluns 10 d'agost, diada de Sant Llorenç, a les 7 de la tarda, la colla gegantera ha preparat la presentació del conte "El Situ i les campanes de Sant Llorenç". L'acte es podrà seguir a través del canal de youtube de l'Associació Cultural L'Empelt, i comptarà amb la participació de les il·lustradores i alguns col·laboradors, i amb el ball del gegantó Situ.


El conte explica la història del gegantó Situ, vinculada a l'inici del Vot de Poble i, per tant, de la Festa Major dedicada a Sant Llorenç, arran dels fets ocorreguts a Sant Climent durant la Guerra del Francès, el 1809.

La publicació és el segon volum de la "Col·lecció Burlat. Contes de Sant Climent de Llobregat", iniciada l'any 2016 amb el conte "La Llegenda del Cirerer". Ambdós llibres, vinculen la història local, amb les festes i alguns dels personatges del folklore que en formen part.


Per aconseguir el conte ho podeu fer a través del següent enllaç, i en podreu gaudir ja per la diada de Sant Llorenç!8 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page