top of page

Estem de Festa! El disc de les músiques de la festa de Sant Climent

El 29 d’abril s’escau el Dia Internacional de la Dansa. Aprofitant aquesta data assenyalada, i en ple confinament de la pandèmia per la COVID-19, l’Associació Cultural L’Empelt ha donat a conèixer el treball discogràfic amb el qual recull les músiques que són la banda sonora de la Festa Major, amb els balls dels diferents elements que composen el Seguici Festiu de la població, així com les músiques que formen part de la representació de “La Llegenda del Cirerer”, que es realitza a finals de maig, en el marc de l’Exposició de Cireres de la vila.


El doble CD es podrà adquirir de forma física a partir del 23 de maig

El doble CD es podrà adquirir de forma física a partir del 23 de maig, quan tindrà lloc l’acte de presentació, de forma virtual, en el marc de la celebració de la 44a Exposició de Cireres de Sant Climent. Però des del 29 d’abril ja es pot gaudir de les músiques a través de les diferents plataformes on-line. En el projecte han participat la majoria dels grups de música que habitualment acompanyen les colles de cultura popular durant la Festa Major. Així, s’ha comptat amb els grups de grallers “Els Ginjolers”, i l’Escola de Grallers de Sitges, la formació tradicional “Atzavara” i la Banda de Cardona. La Xaranga Tocabemolls participa amb un enregistrament en directe, i a càrrec de la Companyia Imaginària d’Arrel corren les cançons de l’espectacle de “La Llegenda del Cirerer”. La músiques han estat gravades durant el desembre de l’any 2018, i l’edició i masterització ha anat a càrrec d’en Pau Vinyoles i l’Adrià Carrasco, de l’estudi So.Cat d’Esplugues de Llobregat. El disseny de la caràtula i del llibret interior, així com de la imatge gràfica de l’associació, ha estat l’estudiant de disseny Gemma Bosch.


Escolta el CD clicant a la imatge


El projecte ha comptat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat.
90 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page