top of page

Arriba la TeMúda, el nou festival de foment de la cultura catalana d'arrel a Sant Climent

Sant Climent de Llobregat acollirà del 14 al 15 d’octubre una proposta cultural amb programació de teatre, música i dansa d’arrel tradicional catalana.

Una nova proposta cultural arriba a Sant Climent de Llobregat, un poble amb poc més de 4.000 habitants del Baix Llobregat, però amb un ric teixit associatiu i programació cultural. El nou festival “TeMúDa” (acrònim de teatre, música i dansa) vol ser un aparador de noves propostes artístiques que treballen des de la cultura popular a través de la creació, la formació i l’associacionsime cultural.

Serà un espai de trobada de companyies professionals i d’entitats culturals, i un espai per fer xarxa entre associacions locals i altres projectes d’àmbit nacional.

La primera edició del Festival arriba de la mà de l’Associació Cultural L’Empelt, fent tàndem amb l’associació Vibraccions i la comissió del Correllengua. Durant el cap de setmana es podrà gaudir d’actuacions musicals, de teatre i dansa, tallers i activitats infantils, en el marc del Parc de l’Església on s’hi trobarà, també, un espai gastronòmic.


La nova proposta cultural, es suma a festivals d’arrel tradicional de referència al Baix Llobregat, com l’Arrela’t d’Esplugues o el Rubrifolkum de Sant Boi.


Consulta el programa complet:


cartell TeMúDa - correllengua
.pdf
Descargar PDF • 1.41MB



8 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page