top of page

Comença la 44a Exposició de Cireres, en edició confinada

El cap de setmana del 23 i 24 de maig, al canal de youtube de l'Ajuntament, es podran seguir gran part dels actes programats

L'Exposició de Cireres arribar a la seva 44a edició, però en un format excepcional degut a la crisi sanitària. El programa d'actes d'enguany segueix una estructura similar al d'edicions anteriors, però en format virtual, podent-se seguir la majoria d'actes a través del canal de youtube de l'Ajuntament de Sant Climent.


Des de l'Associació Cultural L'Empelt, les diferents seccions i colles que habitualment participen a la festa, han preparat les seves particulars versions confinades. Així, els geganters ens ofereixen una gravació inèdita del Ball dels Gegants realitzat durant la Mostra de Balls de la Ciutat Gegantera 2018, amb música interpretada per la Cobla Sabadell. Els bastoners i bastoneres han preparat un muntatge ben original que serveix per presentar la música del que serà el ball propi d'aquesta colla que, si tot va bé, s'estrenarà per la Festa Major de Sant Climent, aquest novembre, o sinó, en la propera ocasió que el Ball de Bastons pugui actuar al carrer de nou. Per la seva banda, el Ball de Gitanes ha preparat una versió confinada del ball, a través d'una videoconferència, on no han faltat els tradicionals versets i amanit d'algunes imatges d'arxiu de ballades anteriors.


Dissabte a la nit, la Llegenda del Cirerer prendrà el protagonisme amb una versió de la història que explica l'origen dels cirerers de la nostra vila, amb imatges de la representació de l'any 2018, però amb un format reduït i amè.


Finalment, diumenge serà el torn dels balls infantils, que presentaran un recull d'imatges de les diferents ballades, coincidint enguany amb el 5è aniversari de la recuperació del Ball del Patatuf. Es podrà seguir a les 12 en punt del migdia.



Tots els vídeos, un cop estrenats al canal oficial de l'Ajuntament, es podran recuperar també al recentment estrenat canal de youtube de l'associació
Podeu seguir tota la programació de la #44exposiciódecireres a aquest enllaç
3 visualizaciones0 comentarios
bottom of page