top of page

Fem realitat la Porca!

Malgrat la pandèmia i les restriccions sanitàries que tant estan afectant el sector cultural, des de l'Associació Cultural L'Empelt s’està enllestint el projecte de presentació de “La Porca”, el primer element del bestiari festiu amb què comptarà Sant Climent de Llobregat.


L’entitat promotora ha creat la campanya de micromecenatge “Fem realitat la Porca” a través de la plataforma Totsuma.cat, amb l’objectiu d’assolir els fons necessaris per tirar endavant aquest complet projecte cultural, que inclou, a més de la construcció de l’element festiu, la confecció del vestuari del grup de portants, la creació de la formació musical que acompanyarà la bèstia, i l’exposició que s’està preparant de cara a la seva presentació.

El projecte inclou la construcció de la Porca, la confecció del vestuari dels portants, la creació d'una formació musical i una exposició sobre el bestiari festiu de Catalunya.

La campanya de micromecenatge permet a tothom qui ho vulgui col·laborar fent una aportació econòmica, a canvi de diferents recompenses que els promotors del projecte han preparat, des de reconeixement a les xarxes socials, samarretes, bosses i records exclusius, fins a experiències úniques.

Les persones que col·laboren en el projecte amb un donatiu rebran una recompensa exclusiva.

La campanya de donatius estarà oberta fins el diumenge 9 de maig al següent enllaç. El divendres 14 de maig es preveu la presentació de la Porca en el marc d’una exposició sobre el bestiari festiu de Catalunya.





11 visualizaciones0 comentarios
bottom of page