top of page

La Flama del Canigó arriba un any més a Sant Climent

Actualizado: 7 sept 2021

La Flama del Canigó ha il·luminat de nou la nit de Sant Joan a Sant Climent de Llobregat. I ja en van 48! Des que l'any 1974 En Cinto Pausas i altres climentons van iniciar la tradició, la Flama que agermana els Països Catalans no ha deixat de fer acte de presència durant la revetlla de Sant Joan a casa nostra. I la pandèmia no n'ha estat una excepció.


Les limitacions i recomanacions sanitàries han obligat a fer alguns canvis respecte les edicions anteriors. En primer lloc, la ciclabilitat s'ha iniciat, de matinada, al Coll d'Ares. Tot i que una petita representació climentona ha pogut fer cim per prendre part a la regeneració de la Flama, que enguany s'ha celebrar el migdia del dia 22 de juny, i amb la presència d'una cinquantena de representants dels equips de foc de la Catalunya del Nord i del Sud.


També ha estat limitada la presència de corredors i corredores, amb una trentena de joves, que esperem que l'any vinent puguin ser molts més. I les limitacions també han afectat a l'acte de rebuda, enguany a la Plaça de la Vila, asseguts i amb aforament limitat.


Tot i així, l'Equip de Foc de Sant Climent ha portat la Flama a una dotzena de poblacions: Caldes de Montbui, Sant Feliu de Codines, Cerdanyola, Sant Quirze, Sant Cugat, Begues, Sant Vicenç dels Horts, Cervelló, Sant Boi, Viladecans, Castelldefels i Gavà.






17 visualizaciones0 comentarios
bottom of page