top of page

Presentem la "Biblioteca de Cultura Popular de L'Empelt" en motiu del DASC

Actualizado: 4 jun 2020

El dijous 4 de juny l'Associació Cultural L'Empelt presenta, de forma virtual, l'inventari dels fons bibliogràfic del què disposa, posant-lo a disposició de les persones associades i la ciutadania en general per a la seva consulta. El fons, que s'ha anomenat Biblioteca de Cultura Popular de L'Empelt (BCPE), inclou publicacions organitzades en diverses categories, així com l'arxiu administratiu de l'associació.

La presentació de la BCPE s'emmarca en la celebració del Dia de l'Associacionisme Cultural Català

La presentació de la BCPE s'emmarca en la celebració del Dia de l'Associacionisme Cultural Català (DASC), promogut pel Departament de Cultura de la Generalitat. Enguany, en motiu de les restriccions de l'estat d'alarma, aquest adopta un format virtual. L'Empelt es suma a la proposta amb la presentació d'aquest nou recurs de consulta per a la gent interessada en la Cultura Popular, seguint la vocació de servei públic i de difusió de la cultura popular de l'entitat.


L'inventari de la BCPE està accessible a la pàgina web de l'entitat sota la següent adreça: www.lempelt.cat/biblioteca. Els préstecs es podran fer efectius a partir del moment que s'obrin els equipaments culturals municipals.



35 visualizaciones0 comentarios
bottom of page