top of page

Un cap de setmana GEGANT!

El passat 17 i 18 de juny Sant Climent va acollir una festa a l'alçada de la celebració dels 30 anys dels gegants de la vila, en Climent i la Roser, i de la colla gegantera que els acompanya. Durant tot el cap de setmana vam gaudir de la presència de gegants vinguts de diferents territoris amb tradició gegantera, com els gegants de Bergen op Zoom, als Països Baixos; els gegants de Villava-Atarrabia, des de Navarra; els gegants de Maó, des de Menorca; i els gegants de Borja, des de l'Aragó.


Dissabte a la tarda va ser el moment de rebre les colles vingudes de més lluny i gaudir dels seus balls i les seves músiques. Seguidament un sopar popular va donar pas a l'espectacle "Estem de festa!" on les colles del Seguici Festiu climentó van anar apareixent i realitzant els seus balls de manera informal per diferents punts del poble, amb l'acompanyament de la Banda del Gínjol. La nit va acabar amb els concerts de Sound Crack, La Banddarra i els PDs locals BMV Trifàsic.


Diumenge era el torn de la gran trobada gegantera, on a banda dels gegants convidats de més lluny, s'hi afegien diferents figures representant les vegueries catalanes. Els gegants de Peramola, Lleida, Masquefa, Badalona, La Ràpita, Torroella de Montgrí, Sallent, Falset i Tuïr van afegir-se a la festa, però la pluja ens va fer una mala passada i va obligar a suspendre els actes i no poder gaudir de la mostra de balls ni la cercavila. Tot just, però, va permetre poder realitzar una fotografia que, malgrat tot, servirà de record de la jornada.Cliqueu a la següent imatge per veure el recull fotogràfic:


22 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page